Прокуратура відкликала з суду подання щодо луцької активісти – для опрацювання

У Луцьку вдруге не відбувся суд з обрання запобіжного заходу щодо активістки луцького Євромайдану Майї Москвич, яку звинувачувають в організації масових хуліганських дій, в ході проведення акції «Екскурсія «Бізнес на крові». Спершу суд мав відбутися 14 лютого, але на нього не з’явилися слідчий з міліції та обвинувач з прокуратури. Засідання перенесли на понеділок, 17 лютого. Сторона обвинувачення просила у Феміди застосувати до Майї Москвич домашній арешт із надяганням електронного браслета, а також заборонити їй спілкування з лідерами протестного руху на Волині, додавши відповідний список.

Однак у понеділок прокуратура забрала клопотання з суду по запобіжному заходу для його доопрацювання.
«Суду по мені сьогодні не буде. Кримінальна справа не закрита. Зараз під прокуратурою відбувається акція - одна з вимог - закрити проти мене кримінальну справу сьогодні! Хто планував йти в мою підтримку до Суду - підтягуйтеся до прокуратури!», – написала Майя Москвич у своєму Фейсбуці.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>