«Правий сектор» взяв в облогу прокуратуру Волинської області

У Луцьку під стінами прокуратури області зібралися кілька десятків представників "Правого сектору", щоб озвучити свої вимоги. Акція почалася 17 лютого о 15:00.

Як пояснив співкоординатор «Правого сектору» на Волині Павло Данильчук, пікетувальники не будуть розходитися, поки прокуратура не виконає їхні вимоги. А саме – закрити всі провадження проти Волинської сотні Євромайдану та проти Майї Москвич, пише «ВолиньPOST».
Данильчук кілька разів заходив у приміщення до прокурора Волинської області Андрія Параки, але зрештою, той лише сказав, що потрібні додаткові консультації.
«Прокурор сказав, що вони не вивчили справу. Він сказав, що «ми будемо розбиратися». Така відповідь нас не влаштовує», - заявив Данильчук після виходу з прокуратури.
Представники «Правого сектору» розходитися не збираються. Вони також планують не випускати з приміщення прокурора після завершення робочого дня.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>