Луцький Автомайдан відповість на тиск ДАІ пікетуванням міліції

Акція «Автомайдан не залякати!» проти сваволі працівників ДАІ відбудеться сьогодні, 14 лютого, о 16:00 біля приміщення УМВС у Волинській області.

Упродовж останнього тижня активісти Автомайдану потерпали від перешкоджань їх громадській діяльності працівниками державтоінспекції. Так, неодноразово вони записували номерні знаки транспортних засобів автомайданівців. У день проведення акції під облдержадміністрацією, 6 лютого, ДАІ слідкувало за пересуванням колони активістів, а згодом його працівники перешкоджали руху транспорту Автомайданівців. У неділю, 9 лютого, під час Народного віче у людей та працівників ДАІ виникла суперечка, через що відкрите кримінальне провадження за ст. 343 КК.
Луцький Автомайдан заявляє про те, що розпочався тиск і на його активістів й гучно оголосить на акції про те, що Автомайдан не залякати!

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>