У Володимирі-Волинському своя «дошка ганьби» членів ПР

13 лютого головну площу Володимира-Волинського «прикрасила» дошка ганьби. На ній розміщені фото членів Партії регіонів, які є депутатами Волинської обласної ради, Володимир-Волинської міської та районної рад. На фотографіях написано, що вони є «членами партії, яка вбиває людей» та те, що ці люди «залишаються з диктатором».

У прес-службі Волинської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода» зазначають, що мешканці міста по-різному реагують на цю дошку: хтось посміхається, хтось вживає нецензурні слова, хтось плює у фотографії «регіоналів».

На дошку ганьби також додаватимуть фото людей, які зрадили володимир-волинську громаду і надалі продовжують служити діючому режиму.

Рішення про створення дошки ганьби було прийнято на одному із недільних віч, оскільки жителі міста хотіли знати в обличчя кожного депутата, який є членом Партії регіонів і не вийшов з неї.

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>