Три роки – за задушеного у сні маленького сина

Суд виніс вирок у справі про вбивство немовляти через обережність, яке сталося у Богородчанському районі Прикарпаття наприкінці минулого року. Тоді дорослі у сні роздушили крихітку.

Слідство встановило, що винен у смерті дитини рідний батько. Напередодні він з матір’ю синочка добряче випив. Жінка, нагодувавши дитя, поклала спати у своє ліжко, пізніше туди вмостилася і сама, поряд приліг чоловік. Перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, батько навіть не помітив, як усією своєю вагою причавив дитятко. Так і спав на бездиханному тільці, коли в дім прийшов соціальний працівник, аби провідати родину. Хлопчик загинув внаслідок механічної асфіксії – він не мав можливості дихати.

Прокуратура вимагала для обвинуваченого покарання у виді  3-х років позбавлення волі. Суд погодився й засудив батька-убивцю  до такого терміну ув’язнення.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>