Сільський голова агітує не підтримувати Євромайдан?

«Листівку з таким змістом підготували провокатори», – каже керівник громади

«Припиниться постачання води, світла та газу у ваші домівки», – такі погрози були написані у листівці жителям сіл Підгайці, Крупа та Струмівка, які надумають підтримати Євромайдан, від імені Підгайцівської сільської ради. А внизу повного тесту стояв підпис – сільський голова Ю.М. Семенюк (Партія регіонів). Справа набула широкого розголосу, бо, як стверджує сам Юрій Михайлович, нічого подібного він не писав, тому й звернувся до правоохоронців.

Активіст луцького Євромайдану Володимир Бут-Гусаїм на своїй сторінці у соцмережі поширив фото листівки, у якій погрожували жителям сіл Підгайці, Крупа та Струмівка Луцького району за підтримку Євромайдану. Написана вона була нібито від імені Підгайцівського сільського голови Юрія Семенюка. У коментарях в Інтернеті люди висловлюють обурення такими діями. Сам Юрій Михайлович, коментуючи ситуацію, зазначає, що це провокація і справа рук конкурентів, які здобули поразку на виборах до сільської ради.

– Нічого подібного я не писав, – наголошує Юрій Михайлович. – Я вже звернувся з відповідною заявою до правоохоронців. Вони розслідуватимуть цю справу. Це не вперше проти мене розповсюджують подібні листівки. Раніше вони були іншого змісту, і я не брав наклеп близько до серця. Та, бачу, що мовчати далі не можна. Ця провокація ще й шита білими нитками: якщо уважно глянути на фото, можна побачити, що листівка (до речі, розповсюджена в одному екземплярі) приклеєна на великому стовпі для оголошень, які є в Луцьку біля кожної зупинки. У Підгайцях жодного такого нема. Виходить, що хлопці зробили знімок в обласному центрі й «викинули» його в Інтернет, щоб наробити галасу.

Очільник громади категорично заперечив свою причетність до Партії регіонів і запевнив, що він – безпартійний.

Руслана ТАТАРИН,

Волинська область

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>