Дівчинка плаче… камінням

12-річна уродженка Ємену шокувала родину, місцевих жителів та медиків: під час плачу замість сліз з-під її вік виділяється… каміння! Пояснення дивному випадку лікарі не знаходять.

Як повідомляє таблоїд Mirror, місцеві телеканали Ємену показали шокуючий репортаж про дівчинку на ім’я Саадія Салех, яка страждає від невідомого науці захворювання. Все почалося раптово. Одного разу рідні помітили, що під час плачу у дівчинки очі сухі, а замість крапель з-під вій випадають дрібні камінці. Медики, до яких вперше привели на огляд дитину, тільки розвели руками. Щоб уникнути звинувачень у некомпетентності, вони вирішили показати симптоми загадкового захворювання журналістам. Невдовзі відео, де ескулапи протягом години акуратно прибирають кам’яні «сльози» з повік 12-річної пацієнтки і складають їх у хустку, облетіло не лише усю країну, а мало не увесь світ.

«У цьому регіоні це вже другий подібний випадок, – заявив місцевий журналіст. – Дивне захворювання Салех стало причиною виникнення у сільських районах паніки, яка стрімко поширюється серед місцевих жителів». Люди бояться, що 12-річна дівчинка одержима дияволом чи на неї накладене якесь магічне заклинання. Інші ж навіюють собі, що це початок небезпечної невиліковної епідемії.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>