Бабцю викинули на вулицю і двічі перепродали її житло

На Хмельниччині судили шахраїв, котрі ошукали 84-літню бабусю. Стареньку запроторили до лікарні й, користуючись її немічністю, оформили на себе її житло. Повертатися жінці уже було нікуди.

Слідство встановило: до злочину причетні троє осіб – двоє галичан і мешканець Хмельниччини. Як повідомляє сектор зв’язків з громадськістю УМВС України в області, свою оборудку «чорні ріелтори» здійснили протягом червня-вересня 2011 року. Вони увійшли в довіру до старенької хмельничанки, 1927 року народження, та шахрайським шляхом заволоділи її квартирою. У середині серпня одна із фігуранток справи перевезла потерпілу до Львова нібито для того, щоб забезпечити їй належний догляд, але за деякий час пенсіонерку було госпіталізовано до місцевої лікарні. Скориставшись тим, що бабуся не зовсім усвідомлювала свої дії, зловмисники за допомогою «свого» нотаріуса оформили довіреність, яка дозволяла їм розпоряджатися усім майном старенької. Шахраї відразу двічі перепродали квартиру, сподіваючись замести свої сліди. 36 тисяч доларів США розділили між собою.

Хмельницький міськрайонний суд визнав підозрюваних винними та призначив їм покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 5 років. Апеляційний суд Хмельницької області залишив вирок без змін.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>