ПАТ «Волиньгаз» вводить на своєму веб-ресурсі онлайн-облік доступних вільних потужностей

Вперше у відкритому доступі ПАТ «Волиньгаз» повідомило про потужність точкок піключення до газових мереж. На кінець 2013 року резервна потужність в області складає 177,6 тисяч м. куб/год. Ця інформація знадобиться не тільки великим забудовникам, а й усім, хто зібрався зводити житло. Дані будуть оновлятися на офіційному веб-сайті підприємства щомісяця.

Для підприємців, які збираються зводити будь-який об’єкт, ключовим питанням на початку роботи є можливість підключення до інженерних комунікацій, зокрема і газифікація. Тому для ринку будівництва необхідні дані про наявність вільних потужностей газових мереж.

«Підприємці, особливо забудовники, раніше стикалися з проблемою відсутності інформації щодо можливості газифікувати новий об’єкт. Вони не знали чи є на тій чи іншій ділянці можливість підключення до газових мереж. Тепер кожен потенційний інвестор, який бажає відкрити нове виробництво, може оцінити бізнесові та виробничі ризики, ознайомившись з даними щодо вільних потужностей на нашому сайті», - пояснює Сергій Галянт, перший заступник голови правління - головний інженер ПАТ «Волиньгаз»

У відкритому доступі тепер дані про технічну, резервну та вільну пропускну спроможність з адресами усіх газорегуляторних пуктів (понижують тиск газу до побутового рівня), що є у Волинській області.  Водночас, зазначена інформація не є вихідними даними для проектування об’єктів газопостачання. Замовнику потрібно звернутися у ПАТ «Волиньгаз» для роз’яснення і уточнення даних  з веб-сайту, адже потужність постійно змінюється.

ПАТ «Волиньгаз» таким чином впроваджує стандарти об’єктивного, прозорого і недискримінаційного приєднання до Єдиної газотранспортної системи України.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>