Луцькі тролейбуси спробують пробитися на вулиці Москви і Санкт-Петербурга

Корпорація «Богдан» сертифікувала у Росії 12 -метровий тролейбус, зібраний на потужностях російської компанії «ТрансМашГрупп». Кооперація з російським виробником необхідна для того, аби мати доступ до участі у тендерах РФ на закупівлю громадського транспорту за державні кошти. Зокрема мова йде і про Москву і Санкт-Петербург. Російські виробники тролейбусів не встигають перекривати потреби цих великих міст.

Згідно з планами компаній, «Богдан» протягом року поставить 100 кузовів тролейбусів моделі T701. «ТрансМашГрупп» проводитиме остаточну збірку із залученням місцевих партнерів: «Руселпром» поставить електродвигун, а «Чергос» - привід. Вартість тролейбуса складе приблизно близько $ 200 тис., пише bazaza.net.

За оцінками генерального директора Башкирського тролейбусного заводу Саїда Закірова, ємність російського ринку становить близько 800 тролейбусів на рік. Найбільші постачальники тролейбусів - російські «Тролза», «Транс –Альфа» і білоруський «Білкоммунмаш». Пан Закіров зазначає, що заявлена ціна тролейбуса «Богдана» і «ТрансМашГрупп» буде достатньо конкурентоспроможною, враховуючи середню вартість аналогів на ринку близько $ 227 тис.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>