«Волинь» на другі збори поїхала з одним новачком

Футболісти і тренери луцької «Волині» розпочали другий і останній етап підготовки до весняної частини сезону. Команда після нетривалих канікул у Луцьку повернулася у Туреччину, де перебуватиме до 23 лютого. Підопічні Віталія Кварцяного цього разу зосередяться на роботі з м’ячем та ігровій підготовці. На другому зборі заплановано провести п’ять контрольних матчів. Сьогодні, 10 лютого, на «Волинь» очікує міцний середняк словацького футболу «Сениця», 12 лютого –боснійський середняк «Олімпік» з Сараєво, 15 лютого російські «Крилья Совєтов» з Самари, 18 лютого – словацька «Жиліна» та 22 лютого – один з флагманів футболу Південної Кореї «Сувон Самсунг Блувінгс».

Перед відльотом до Туреччини склад «Волині» поповнився 21-річним сербським півзахисником Іваном Рогачем. Футболіст виховувався у юнацьких команда «Црвєни Звєзди». На дорослому рівні виступав за ФК «Рад» та ФК «Борча». Також Івана залучався до матчів юнацьких та молодіжної збірних Сербії.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>