Загинув екс-нападник «Волині» і гравець «Шахтаря» Майкон

Сьогодні, 8 лютого, у Донецьку в автомобільній катастрофі загинув бразильський нападаючий футбольного клубу «Шахтар» Перейра де Майкон Олівейра. Йому було всього 25 років.

«Це був талановитий футболіст, відкритий і доброзичливий хлопець. Майкон любив життя та вмів вносити в нього позитивні та яскраві фарби. Трагічна, передчасна та безглузда смерть вирвала з наших рядів прекрасну людину.

Страшна, тяжка втрата для кожного з нас. ФК «Шахтар» висловлює співчуття рідним і близьким Майкона. Світла йому пам'ять...», - йдеться в повідомленні на офіційному сайті «Шахтаря».

Зірка бразильського нападника в українському футболі зійшла завдяки селекційному таланту тренера ФК «Волинь» Віталія Кварцяного. Він запросив непримітного бразильського хлопця ще у юному віці. У Луцьку Майкон провів свої найкращі футбольні роки, тут він зміг розкрити свій талант, ледь не ставши найкращим бомбардиром в одному з сезонів. Згодом футболіст перейшов у «Шахтар», проте закріпитися в основі українського гранда йому не вдалося. Останнім часом Майкон на правах оренди виступав за маріупольський «Іллічівець» і розраховував таки повернутися у Донецьк.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>