У Рівному – космічна виставка

У Рівному триває дитяча експозиція, присвячена галактичним просторам під назвою «Космічні фантазії». Представили свої роботи на 11 заочному гуманітарному конкурсі школярі з усієї області. Усього на розсуд журі  надійшло майже чотири сотні дитячих фантазій. Організатори виставки – Рівненський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді – зізнаються, що подібні експозиції не лише розвивають творчі здібності у дітей та підлітків, а й підвищують знання у галузі природничих наук та  дослідженні космосу. Фантазували учні не лише за допомогою паперу. Свої космічні витвори майстрували ще й за допомогою ниток, бісеру та навіть дерева.

Найкращі роботи поїдуть представляти Рівненщину до столиці.  А переможець Всеукраїнського творчого конкурсу отримає путівку до «Артеку».

Доторкнутись до частинки дитячих фантазій усі охочі зможуть упродовж лютого. Виставка експонується рівненській обласній бібліотеці.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>