Псевдо-активіст «Правого сектору» виявився вбивцею з Росії (фото, відео)

Днями українські телеканали показали інтерв’ю нібито «екс-бійця»  з «Правого сектору» - загадкового Дмитра. Щоправда, журналістів центральних телеканалів запросили на прес-конференцію на одну тему, а замість заявлених спікерів з’явився «розчарований активіст Євромайдану».

Він розповідав про те, що нібито був у лавах «Правого сектору», бував у штабі організації, бачив там зброю.

Одразу різала слух занадто чиста російська мова Дмитра. У тому що його заява, швидше за все є частиною брудної інформаційної війни, яку веде МВС з Євромайданом. Деякі цікаві факти вдалося встановити українськім журналістам. Зокрема Дмитра дуже небезпідставно запідозрили у тому, що він зовсім не Дмитро, а Богдан Поночовний з російського міста Самара. Це син тамтешнього міліціонера, який зарізав людину і утік. Досить широкий матеріал про це публікувала «Комсомольска правда». Дані про розшукуваного розміщені й в електронній системі Росії Федеральний розшук, щоправда їх трохи підтерли.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>