В Амстердамі відкрили музей проституції

Перший у світі музей проституції «Секрети кварталу червоних ліхтарів» 6 лютого відкрився для відвідувачів в Амстердамі, повідомляє Agence France - Presse.

Автори ідеї стверджують, що там будуть показані усі ті подробиці роботи повій, «про які хочуть спитати, але бояться». Відвідувачам, зокрема, розкажуть, хто приходить працювати у борделі і як влаштований повсякденний побут цих людей.

Експозиція включає розповідь про еволюцію професії з прадавніх часів до сучасності, про те, як мінялися допоміжні знаряддя праці повій. Є кімната присвячена проституції класу «люкс» і зал, покликаний показати побут «бідної повії».

Крім того, глядачам обіцяють допомогти скласти уявлення про те, як стояти в скляній вітрині борделя, притягаючи клієнтів.

На думку місцевої влади, створення такого музею було хорошою ідеєю, оскільки допоможе туристам зрозуміти повинно викликати у людей почуття поваги по відношенню до жриць любові і їх праці.

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>