Рівнянин «заробив» у СІЗО ще один термін

54-річний рів нянин Тарас  потрапив до Рівненського слідчого ізолятора на початку 2013 року. Минулого року в червні Рівненський міський суд визнав його винним за ч.1, ч.3 та ч.4 ст. 296 КК України (хуліганство, пов’язане з опором представникові громадськості, який виконує обов’язки з охорони громадського порядку, із використанням предмета для нанесення тілесних ушкоджень) та призначив покарання у вигляді 5 років позбавлення волі.

Інцидент трапився у вересні зранку, коли ув’язнених вивели на прогулянковий двір. Повертатися назад до камери Тарас відмовлявся. Натомість почав погрожувати працівникам СІЗО загостреним металевим предметом. Також чоловік активно опирався тому, аби співробітник ізолятора провів обшук.

Прокуратурою міста забезпечено підтримання державного обвинувачення в суді у кримінальному провадженні, відкритому за ч.2 ст. 342  (опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов’язків) та ч.1 ст. 345 (погроза насильством працівникові правоохоронного органу) КК України. Суд підтримав пропозицію прокурора та призначив Тарасові покарання — позбавлення волі терміном на 1 рік.

 

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>