Луцькі школярі їздили годувати диких тварин

Волинський туристичний клуб «Ми», а також Міський центр туризму, спорту та краєзнавства разом із учнями НВК №26 в четвер 6 лютого відвідали Звірівське Мисливське господарство. Любителі природи приїхали до лісу не просто так, а з благородною метою: погодувати звірів, які проживають в даному місці.

Дітки привезли гостинці мешканцям мисливського господарства. Частували тваринок овочами, хлібом. Тварини спершу трошки злякалися гостей, але потім деякі з них ніби позували на камеру.

Юним туристам вдалося побачити стадо оленів та лосів, ходили в гості до кабанихи Маші та її 4 діток. Туристичний клуб «Ми» вже не вперше приїздять до звірів – це вже четверта їхня поїздка. Та й дітям дуже подобається таке спілкування з природою. Адже завдяки таким поїздкам краще вдається усвідомити всю важливість та значимість природи.

 

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>