У штабі Євромайдану ставс вибух – постраждав один активіст

У Штабі національного опору повідомили, що сьогодні вранці у будівлі Будинку профспілок здетонував вибуховий пристрій в ящику з-під медикаментів. Постраждала одна людина – вибухом відірвало декілька пальців руки. У штабі проводиться розслідування. Про це повідомив на брифінгу керівник Штабу опору Анатолій Ведмідь, передає кореспондент «ЛІГАБізнесІнформ»( http://news.liga.net/news/politics/975038-segodnya_v_dome_profsoyuzov_sdetonirovalo_vzryvnoe_ustroystvo.htm).

«Сьогодні була здійснена провокація. У пакеті з написом «ліки» знаходився вибуховий пристрій. Під час розкриття цього пакету була поранена одна людина», – сказав він.

Нині співробітники штабу розслідують подію.

Відповідаючи на питання кореспондента «ЛІГАБізнесІнформ», чи викликали представників міліції і піротехнічної служби, «Ведмідь» сказав: «У нас є причина сьогодні не довіряти міліції як представникові діючої влади. Тому ми проводимо розслідування власними силами, тим більше що у нас є для цього усі необхідні фахівці».

Також він відмітив, що надалі усі закриті і запечатані коробки і пакети, що передаються Майдану в якості гуманітарної допомоги, ретельно перевірятимуться. «У нас є для цього устаткування і спеціально навчені люди», – додав він.

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>