Розчленував і спалив рідну бабусю

На Прикарпатті – шокуючий злочин. Молодий чоловік убив рідну бабусю, розчленував труп і частково спалив у печі.

Резонансне убивство сколихнуло увесь Тлумацький район. 29-літній мешканець Івано-Франківська останнім часом проживав у селі Загір’я зі своєю бабусею. Ніби особливих конфліктів між родичами не було. І от одного ранку 83-річну господиню знайшли мертво – її по-звірячому убили. Обезголовлене тіло бабусі, прикрите одягом, лежало у стодолі. Не було у трупа і верхніх кінцівок. Згодом правоохоронці знайшли ці частини тіла у печі – убивця спалив їх просто у хаті.

З’ясувалося, що вкоротив віку старенькій рідний онук. Він кухонним ножем зарізав пенсіонерку, а пізніше, щоб приховати сліди злочину, вирішив сокирою розчленувати тіло і по частинах спалити. Сусіди звернули увагу на неадекватну поведінку молодика, який бігав із топорищем по подвір’ю, і зателефонували його матері. Та повідомила правоохоронців. Проте вона навіть припустити не могла, що її дитина вже скоїла на стільки жахливий злочин.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>