Рівненські оперативники затримали групу квартирних крадіїв

Протягом трьох місяців рівненські правоохоронці розшукували групу осіб, які обкрадали оселі мешканців чи не усієї Західної України. Квартирні злодії були затримані під час чергової оборудки, коли виходили з будинку.

Задля власної безпеки «домушники» здійснювали крадіжки переважно на окраїнах міст. Обирали квартири, в яких були встановлені металопластикові вікна та кондиціонери. З осель виносили лише гроші та золото. Якщо ж цього в домі не знаходили, забирали дрібну побутову техніку.

Лідером угруповання був 37-річний Юрій. Саме він обирав місто та квартиру, куди збиралися навідатися разом з 28-річним Степаном та 30-річним Олександром. Зловмисники неодноразово судимі за аналогічні злочини.

– За даними фактами відкриті кримінальні провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло) Кримінального кодексу України, – повідомив начальник Рівненського МВ Руслан Мельник. – У ході досудового розслідування встановлено сім фактів квартирних крадіжок, вчинених цими особами в місті Рівному. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Наразі зловмисникам оголошено про підозру. Триває досудове розслідування.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>