На Рівненщині УДАРівці хочуть стерти з історії села ім’я Сергія Тулуба

Члени Березнівської районної  Рівненщини від політичної партії УДАР підготували звернення до своїх колег по корпусу, у якому закликають перейменувати вулицю в одному з сіл району, названу на честь нинішнього губернатора Черкащини Сергія тулуба.

«Підтримуючи Рішення депутатів Кузнецовської міської ради від 31 січня 2014 року  «Про позбавлення звання почесний громадянин міста Кузнецовськ Тулуба Сергія Борисовича» звертаємося до Вас з ініціативою перейменування вулиці Сергія Тулуба в селі Балашівка Березнівського району.

У такий непростий час для нашої держави Сергій Тулуб перебуваючи на посаді голови Черкаської обласної державної адміністрації перетворив прекрасне місто Черкаси на другу після Києва, гарячу точку нашої держави. Саме Черкаська міліція за безпосередньої вказівки Сергія Тулуба затримала найбільшу кількість мирних протестувальників, які сьогодні опинилися в заручниках у «диктаторського режиму» Віктора Януковича», – йдеться у зверненні.

Його автори звинувачують Сергія Тулуба у створені «ескадрону смерті», складеного з раніше судимих та тітушок, які вчиняють розправи на Євромайданівцями, та у причетності до корупційних дій сім’ї Януковича.

«Зважаючи на вищевикладене вважаємо недоцільним той факт, щоб одна з центральних вулиць нашого прекрасного села Балашівка носила назву вірного та кривавого прислужника нинішнього режиму Віктора Януковича Сергія Тулуба. Просимо Вас, ініціювати перейменування вулиці Сергія Тулуба у селі Балашівка та повернення даній вулиці її колишньої назви – Шкільна», - резюмують автори звернення.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>