Волинські дороги розчистили, а тепер розширюють

Вчора о 22.00 зусиллями волинських дорожників ліквідовані снігові перемети і відкритий рух на територіальній дорозі державного значення, що з'єднує райцентр Локачі із селищем Павлівка. Про це повідомив заступник начальника Служби автомобільних доріг у Волинській області Юрій Ришкевич.

Сьогодні потужна техніка працює тут над розширенням дороги. Звільнене від снігу  дорожнє полотно незабаром дозволить відновити по цій трасі повноцінний рух автотранспорту. Аналогічні роботи проводяться і в Горохівському, Володимир-Волинському, Локачинському, Турійському та Рожищенському районах, на які припав основний удар снігової стихії.  До цих робіт задіяна уся наявна в розпорядженні волинських дорожників шнекоротори, бульдозери,  автогрейдери, фронтальні навантажувачі, повідомляє прес-служба Служби автомобільних доріг  у Волинській області.

Працівники державної пожежно-рятувальної частини №15 У ДСНС у Волинській області відбуксирували 2 легкових автомобілі зі снігового кювету у селі Дорогиничі Локачинського району, а бійці ДПРЧ-1 – витягнули із снігової «пастки» вантажний автомобіль у селі Липини Луцького району.

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>