У Луцьку організовують аукціон побачень щоб підтримати Євромайдан

У Луцьку до дня святого Валентина оголошується старт благодійного аукціону, під час якого можна буде купити побачення з гарними і приємними людьми. Зібрані гроші підуть на потреби  Євромайдану. Організаторами акції є громадська ініціатива «Іскра».

Аукціон відбувається в групі в соціальної мережі «ВКонтакте», де створені два альбоми для розміщення фото хлопців і дівчат, в яких відбуваються торги.
Правила участі досить прості: учасники, які надають свої фото в якості «лотів», зобов’язуються зустрітися з людиною, яка «заплатила» найбільшу ціну за зустріч з ними. Стартова ціна лотів – 10 гривень.

Щоб взяти участь в заході потрібно долучитися до групи https://vk.com/pobachennya_iskra та надіслати адміністратору приватним повідомленням своє фото, вказавши вік (+16), прізвище та ім'я. Прийом ставок припиняється 13.02.2014 об 23:59. Зустрічі будуть відбуватися по взаємній домовленості учасників.

Організатори просять пам'ятати, що акція є не лише розважальною, але й благодійною тому ставки необхідно робити обдумано та ретельно.

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>