На Сумщині 13 людей загинули в аварії за участю поїзда і маршрутки

На залізничному перегоні між селами Вири і Білани Білопільського району Сумської області на залізничному переїзді сталося зіткнення  маршрутного мікроавтобусу «Суми-Ганнівка-Вирівська» з дизель-потягом, який рухався сполученням «Харків-Ворожба». Поїзд протягнув транспортний засіб по залізничному полотну300 метрів.

Внаслідок ДТП 12 пасажирів загинули на місці катастрофи, одна жінка померла у лікарні. Серед постраждалих залишається 5 людей, які доставлені до лікарні. Це четверо жінок та 14-річний хлопчик.

Про водія відомо, що це 28-річний чоловік. Його від удару викинуло з кабіни. Водій залишився живий і без помітних травм та дає свідчення.

Свідки події стверджують, що він не міг не бачити поїзда, і пасажири, судячи з усього, вказували йому на наближення поїзда. Однак той ніби свідомо виїхав на рейки, пише УНІАН.

«Попередньо можна сказати, що водій грубо порушив правила дорожнього руху, що стало причиною даної події», - заявив прокурор Сумської області Руслан Білоконь.

У причинах трагедії буде розбиратися спеціальна комісія. Поки ж є інформація, що поїзд нібито рухався поза графіком. А перед зіткненням міг і не застосувати екстреного гальмування.

«Де гальмівний шлях поїзда? Якби він гальмував, на рейках б сніг розтанув! Що це коїться», - обурений батько 14-річного загиблого школяра.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>