«Міліціонер» видурив у чоловіка 10 тисяч гривень

На Хмельниччині розшукують шахрая, який, представившись правоохоронцем, видурив у мешканця одного із сіл краю 10 тисяч гривень. Аферист просто попросив чоловіка допомогти йому затримати уявних злочинців.

Напередодні потерпілий отримав на пошті замовлення, зроблене у телемагазині. Він купив кілька апаратів, які, якщо вірити рекламному ролику, мали зцілити ледве не від усіх недуг. За товар сплатив 4 тисячі гривень і саме сів розбиратися з тими приладами – що і до чого. У той момент йому зателефонував незнайомець. Чоловік представився працівником міліції і розповів, що займається розслідуванням кримінальної справи, пов‘язаної з шахрайством. Мовляв, полює на аферистів, які під виглядом якісної медичної апаратури продають людям дешеві підробки. Хмельничанин взявся за голову, коли йому в телефонній трубці повідомили, що нібито насправді його покупка мала б коштувати двічі дешевше. Тож з радістю погодився викрити шахраїв. Для цього псевдоміліціонер попросив селянина перерахувати на вказаний ним рахунок десять тисяч гривень, аби, не викликаючи підозри, від його імені зробити ще одне замовлення товару і таким чином затримати злочинців «на гарячому». Після цього чоловіку пообіцяли повернути і 10 тисяч гривень, пожертвуваних для операції, і 2 тисячі – зайво сплачені за куплені апарати. Однак минали дні, а про повернення коштів ніхто й не згадував. Тоді селянин зрозумів, що його ошукав телефонний шахрай.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>