10 – 16 лютого

Овен

Можуть принести результат ідеї, які ви виношуєте останнім часом. Ваш енергійний підхід до справ дозволить досягти вражаючих результатів.

Телець

Тиждень буде сприятливим для налагодження контактів з тими людьми, чиєї допомоги та підтримки ви потребуєте.

Близнюки

Будете почуватися на коні, всі захоплюватимуться вами. Головне в цей час – не зробити ніяких дурниць.

Рак

Цей тиждень несе багато позитивного. Проте вам не вдасться уникнути дрібної і нудної роботи. Вихiднi присвятіть своїм справам i захопленням.

Лев

На першому місці буде особисте життя. Плітки і порожні балачки можуть зачепити ваше самолюбство, тож знадобиться підтримка щирої людини.

Діва

Гарний час для поповнення інтелектуального багажу. Будете раді придбати красиву річ або прикрасу. Ймовірна радісна зустріч з другом.

Терези

Щоб тиждень виявився благополучним, не варто розповідати про свої плани усім підряд. Це гарантує своєчасне здійснення ваших намірів.

Скорпіон

Інтуїцiя пiдкаже, куди краще тримати курс, якi контакти краще налагодити. Не варто пiдписувати важливi документи. Вихiднi присвятiть сiм’ї.

Стрілець

У цей період вас може очікувати творчий підйом і несподівано вдале рішення проблем, що вимагають узгодження з вищими інстанціями.

Козеріг

Вдалими будуть поїздки. З керівництвом краще не конфлiктувати, навiть якщо це стосується фiнансiв. Вiльний час присвятіть родинi.

Водолій

Насичений різними подіями тиждень, ймовірний приїзд родичів, гостей здалеку. У вихідні займіться власним здоров’ям.

Риби

Попри те, що увесь час шукатимете спокою та тиші, на вас чекає інтенсивне спілкування. Перш ніж починати важливі справи, порадьтеся з близькими.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>