Молодят одружували… під моргом

В Іршаві на Закарпатті чимало закоханих останнім часом відмовлялися реєструвати шлюб. І не тому, що «жити на віру» стає модно чи не вистачає грошей на послуги РАЦСу. Просто тут людей одружували фактично під вікнами… моргу.

Ця історія розпочалася ще торік. Головне управління юстиції у Закарпатській області, незважаючи на категоричне заперечення Іршавської міської ради, на свій розсуд змінило місце розташування місцевого відділу РАЦСу. Було вирішено робочі приміщення та залу урочистих подій облаштувати у будівлі районної лікарні, якраз навпроти патанатомічного відділення.

Дівчата почали відмовлятися проходити у весільних сукнях біля моргу. Відтак до місцевої влади стали масово звертатися молоді люди з проханням знайти для такої знакової події як одруження більш привабливе місце. І до закоханих дослухалися. Після тривалих дискусій між міськими чиновниками та спеціалістами головного управління юстиції було вирішено: організувати проведення урочистостей у стінах міської ради. В одному з приміщень уже зробили капітальний ремонт, тож в Іршаві з нетерпінням чекають на збільшення кількості укладання шлюбів.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>