Вітер здув чоловіка в поле і замів снігом

На Львівщині рятувальник знайшов у полі замерзаючого чоловіка. Того сильним поривом вітру змело зі стежини й почало засипати снігом.

Михайло Баран – працівник МНС. У суботу із села Лагодів Перемишлянського району він пішки добирався на роботу, адже дороги були переметені і весь транспорт в околиці стояв. Чекало чотири кілометри засніженого шляху, тож рятувальник вийшов раненько. Однак вчасно потрапити на роботу все одно не зміг, бо дорогою в кучугурі снігу натрапив на… замерзаючу людину.

Чоловік лежав зовсім закоцюблий від холоду, проте живий. Аби врятувати його, потрібна була кваліфікована допомога. І Михайло Баран на плечах потягнув незнайомця у напрямку до розчищеної ділянки шляху, де вже змогла б під’їхати «швидка». Дорогою працівникові МНС допоміг інший селянин – потерпілого перевантажили на підводу з кіньми й так добралися до медиків.

Замерзлого чоловіка госпіталізували в реанімаційне відділення Перемишлянської центральної районної лікарні із діагнозом загальне обмороження, потерпілий перебуває у стані середнього ступеня важкості. З’ясувалося, що у біду чоловік потрапив, у негоду добираючись додому в рідне село.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>