У Рівному вшанували трьох ще живих учасників визволення міста

З нагоди 70-річчя визволення Рівного від німецьких військ особовий склад військових частин гарнізону спільно з представниками місцевого самоврядування вшанували ветеранів – учасників боїв за обласний центр. Їх в місті залишилося троє: Віра Болоніна, Віра Муригіна, Андрій Моїсеєнко.

Під час урочистостей у міському Будинку культури виступили заступник командувача військ ОК «Північ» по роботі з особовим складом полковник Володимир Яцентюк та військовий комісар Рівненського обласного військового комісаріата полковник Дмитро Оксенюк. Офіцери подякували учасникам визволення Рівного за самопожертву у боротьбі з ворогом і 70 років мирного неба для нащадків, а ветеранським організаціям, що ті сприяють військово-патріотичному вихованню молоді, інформує прес-служба Міноборони у Рівненській області.

Від імені тимчасово виконуючого обов’язки командувача військ оперативного командування «Північ» генерал-лейтенанта Ігоря Колесника вони вручили подяку та цінний подарунок Андрію Костянтиновичу Моїсеєнку.

Після концерту офіцери разом із міським головою Рівного відвідали Віру Михайлівну Болоніну, Віру Василівну Муригіну, які через погане самопочуття не змогли відвідати урочистості.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>