Проекти Волинської єпархії – одні з кращих в Україні

Меценати та творча група Волинської єпархії з владикою Олександром

Меценати та творча група Волинської єпархії з владикою Олександром

Цей рік для Волинської єпархії УПЦ є ювілейним, адже минуло 10 літ, як вийшов перший випуск телепрограми «Дзвони Волині» на волинському телебаченні, та п’ять літ, відколи віруючі можуть щонеділі переглядати програму «Благодатна купель» на телеканалі «Аверс». Ці проекти благословив і підтримує митрополит Волинський і Луцький Ніфонт, вони мають високий рейтинг і багато схвальних відгуків глядачів. І, як зазначив, під час зустрічі з командою, яка працює над цими проектами, голова Синодального інформаційно-просвітницького відділу УПЦ протоієрей Григорій Коваленко, вони входять до трійки найкращих в Україні. Тож не дивно, що медіа-проекти Волинської єпархії стають переможцями фестивалів ЗМІ православних. Інформаційно-просвітницький відділ, який очолює протоієрей Валентин Марчук, окрім телепроектів, працює і над радіопередачами, втілює в життя багато соціальних проектів.

Тож Блаженнійший митрополит Володимир високо оцінив просвітницьку роботу Волинської єпархії і нагородив церковними відзнаками благодійників, які фінансово підтримують усі проекти, Сергія Кривицького, Василя Токарського та Миколу Барабаша. Нагороди отримала і творча група на чолі з протоієреєм Валентином Марчуком. Їх волинянам вручив секретар Предстоятеля УПЦ, митрополит Переяслав-Хмельницький і Вишневський Олександр (Драбинко).

Марія ДУБУК,

Волинська область

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>