Олександр Ярославський солідарний з фанами «Металіста» у їх підтримці Євромайдану

Колишній власник «Металіста» Олександр Ярославський вважає, що фанатська спільнота в дні, коли вирішується доля країни, має повне право захищати принципи фейр-плей не лише в спорті, але і реальному житті, повідомляє «Чемпіон»( http://www.champion.com.ua/football/2014/01/29/562438/).

«Якщо арбітр на полі, пробачте, «заряджений», з трибун кричать: «Суддю на мило»! Якщо судді «заряджені» по всій країні, уболівальники мають повне право вийти на вулицю і сказати, що вони думають із цього приводу.

Незалежно від того, що скаже їм керівництво клубу, ФФУ або мер конкретного міста» - цитує екс-власника ФКА «Металіст» ІА Regnum.

Нагадаємо, президент Федерації футболу України Анатолій Коньков звернувся до уболівальників країни з проханням відмежуватися від політики.

Раніше підтримку Євромайдану висловили не тільки фани «Металіста», але й інших клубів. Після цього керівництво «Металіста» пообіцяло не пускати на стадіон уболівальників, які будуть викриті у підтримці Євромайдану.

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>