Лучан ледь не щодня лишають без телебачення

Лучани, як і усі громадяни України, уже два місяці вільні години і навіть ночі проводять перед екранами телевізорів, спостерігаючи за ситуацією в країні. Проте у мешканців міста за останній тиждень уже тричі виникали перебої з трансляціями, які забезпечує оператор кабельного ТБ «Воля». Обурені лучани засипають дзвінками усі місцеві ЗМІ з проханням розібратися у ситуації. Люди вбачають у цьому якийсь злий підступ. У «Волі» ж пояснюють, що не винні у технічних збоях, вони, мовляв, стаються внаслідок втручання третіх осіб. Заява про це подана у правоохоронні органи. У міліції наявність такої заяви не підтвердили і не спростували.

Неофіційно у сервісному центрі людям пояснюють, що проблема виникає через непорозуміння з корпорацією «Аверс», яка нібито залишається безпосереднім власником самих кабельних мереж, які тягнуться містом. Вони, мовляв, проводять ремонти кабелів, не погоджуючи з оператором кабельного ТБ «Воля».

Звернути увагу на цю ситуацію змушена навіть Луцька міська рада. Скаржники ледь не щохвилини телефонують до служби оперативного реагування муніципалітету.
З метою уникнення подальшого зростання невдоволення лучан міський голова Микола Романюк звернувся листом до директора Луцької філії компанії «Воля» з проханням вжити невідкладних заходів для усунення причини збоїв у трансляціях телевізійних програм.

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>