3000 фальшивих гривень знайшов у камері схову?

На Прикарпатті затримали молодика, який мав при собі пачку підроблених грошей. У чоловіка знайшли 2900 гривень з фальшивих «п’ятдесяток».

Сталося це у центрі міста Бурштин. Увагу міліціонерів привернув охоронець одного з торгових центрів – він, йдучи вулицею, помітно нервував. Коли оперативники попросили чоловіка показати, що має при собі, той витягнув з кишені пачку 50-гривневих купюр. Усі були однієї серії.

Пізніше 27-річний затриманий пояснив, що фальшивки – не його. Мовляв, після закінчення зміни звернув увагу на те, що одна із камер схову зачинена і без ключа. Відкривши її, і знайшов пачку грошей. Що вони несправжні – помітив відразу, але обміняти їх таки вирішив спробувати. Проти правопорушника відкрили кримінальне провадження за ч.1 статті 199 КК України. Тепер горе-охоронцю загрожує покарання у вигляді позбавленням волі терміном від трьох до семи років.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>