Голова Волинської облради подав у відставку. Губернатор ще радиться з Києвом…

На Волині за прикладом своїх сусідів сьогодні взялися за штурм ОДА. Голова Волинської облради вже подав у відставку. Губернатор поки відмовився.

У Луцьку на Київському майдані під стінами обласної адміністрації зібралося понад тисячу мітингувальників. Люди вимагають негайної відставки місцевої влади. Від стін ОДА їх відділяють кілька рядів силовиків. Кажуть, у них напоготові пожежні брансбойти. Беркут, що гріється в автобусі неподалік, поки не втручається.

Кількість людей на волинському майдані зростає. Вони скандують «відставка», «владу геть» та «слава Україні» і натхненно співають гімн України. Частина мітингувальників разом з депутатами місцевих рад та журналістами зайшли всередину приміщення. Аби не загострювати ситуацію і «задля збереження громадянського миру» вже написав заяву на відставку голова Волинської облради Володимир Войтович. Його приклад наслідував заступник Юрій Лобач. А от губернатор Борис Клімчук від такого кроку утримується. Каже: писатиме заяву там, де його приймали на роботу (себто, у Києві). Він отримав 1 годину на узгодження позиції з вищим керівництвом.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>