Задушив жінку, склав тіло у сумку і… викинув у річку

На Хмельниччині затримали душогуба, який позбавив життя молоду співмешканку – матір двох дітей. Аби відкликати від себе підозру, він навіть написав заяву про її зникнення.

 

Як згодом чоловік зізнався правоохоронцям, конфлікт між ним та жінкою виник на побутовому грунті. Не витримавши образ благовірної, нелюд задушив її, тоді тіло зачинив в одній із кімнат, а сам пішов розважатися з друзями. Забравши увечері із садочка 3-річного сина убитої, спокійно поклав його спати в іншому місці, а вже зранку почав мудрувати, як би замести свої сліди. Душогуб спакував тіло у господарську сумку, викликав таксі і відправився до річки. Там навантажив торбу камінням і кинув у водойму.

Та сумка не пішла на дно – її помітили двоє випадкових перехожих. Сподіваючись знайти всередині щось цінне, чоловіки витягнули сумку на берег. Однак, відкривши – вжахнулись: звідти випала жіноча нога…

Як повідомив начальник Хмельницького МВ УМВС України в Хмельницькій області Василь Птащук, 35-річний підозрюваний перебуває під вартою. Йому оголошено про підозру у вчинені злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального Кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Сиротами залишилося двоє діток трьох та десяти років.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>