Ходить босоніж по вогнищу та проколює себе наскрізь

Навіює кохання та впливає на чужу свідомість

Парапсихолог-практик із села Любиковичі Сарненського району Рівненської області Іван Артюшок може засунути руку у розплавлений свинець, пройтися по вогнищу та проколоти своє тіло наскрізь. Чоловік переконує, що здатен впливати на події, змінювати долю і навіть навіювати кохання. Зізнається, до послуг подібних спеціалістів звертаються навіть політики.

Іван АРТЮШОК

Іван АРТЮШОК

Свої здібності Іван Петрович Артюшок почав розвивати ще у шкільному віці, а продовжив під час служби в армії. Свого часу чоловіку випала нагода взяти участь у закритих дослідженнях, щоправда, говорити про це він категорично відмовляється, адже давав підписку про нерозголошення.

– У будь-яких спецслужбах завжди є парапсихологи, що впливають на події та поведінку людей, минуле і майбутнє. Лабораторії, де вивчають можливості дії на людську свідомість, є у всьому світі. У Росії, наприклад, існує ціла військова частина екстрасенсів. В Україні ж ця система слабша, адже на її розвиток потрібні чималі кошти. Нині не проходять жодні міжнародні переговори, на яких не працювала б група біоенергооператорів, – розповідає Іван Артюшок. – Також парапсихологи отримують багато замовлень вплинути на виборців під час передвиборчих гонок. Якщо кандидат перспективний, на нього може працювати група з 30 і більше спеціалістів. На такі потреби кандидат витрачає доволі кругленькі суми. Аби здійснювати біоенергоінформаційний вплив, екстрасенсові не обов’язково бачитися з об’єктом, достатньо просто спрямовувати на нього свою думку. Психоенергетична дія при цьому проводиться на цілі регіони.

Парапсихолог розповідає, що за допомогою думки можна впливати не лише на події, а й навіяти кохання чи наслати прокляття. Причому, запевняє, найпростіші психологічні техніки у таких справах є найрезультативнішими.

– Ні для кого не є таємницею, що усі секретні служби світу вчать своїх агентів маніпулювати людьми саме за допомогою кохання. У Радянському Союзі, наприклад, існувала ціла школа КДБ, – ділиться біоенерготерапевт. – Основну роль у цьому відіграє вміння говорити та слухати об’єкта. Найголовніше – викликати у людини якомога більше позитивних емоцій. Якщо комплімент правильно складений і сказаний щиро, він здатен викликати у співрозмовника достатньо сильні позитивні вібрації. Цій темі, до речі, присвячено не одну наукову роботу. Чимало з них і досі засекречені. Праця Дейла Карнегі «Як завоювати друзів та впливати на людей» певний час друкувалася під грифом «лише для службового користування». Що ж стосується проклять, то з цією темою я знайомий на практиці, бо свого часу брав участь у дослідженнях негативного біоенергоінформаційного впливу. Така дія може проводитися як цілеспрямовано, так і несвідомо. Серед далеких родичів, знайомих або колег завжди знайдеться заздрісник, і його негативні думки про вас потихеньку роблять свою справу. Ще у гітлерівській Німеччині «чорний» відділ другого управління Аненербе випробовував магічні, логічні та інші високоефективні окультні психоенерготехнології, аби використовувати їх як зброю. На сучасному етапі розвитку науки (особливо квантової фізики) ця проблема починає набирати загрозливих форм. Напрацьовані спеціальні генератори полів, ідентичних біополю людини, які дозволяють на відстані впливати на поведінку. Діяти на чужу свідомість може навчитися будь-хто. От тільки в одних кінцевий результат буде сильнішим, а в інших – слабшим. Це як у спорті: тренований штангіст може за раз принести вагу 200 кілограмів, а звичайний чоловік носитиме її 20 разів. Людські надможливості насправді безмежні, треба лише навчитися розвивати їх та постійно підтримувати у «тонусі».

Так, тренуючи свої надздібності, Іван Артюшок навчився робити справді неймовірні речі. Для нього не є проблемою пройтися босоніж по вогнищу, засунути руку у розплавлений свинець або проколоти власне тіло наскрізь. Запевняє, виконуючи такі трюки, зовсім не відчуває болю. Ця здатність, каже, результат розкриття таємниць власної підсвідомості. Щоправда, до подібних фокусів чоловік вдається лише у стані глибокого трансу.

Марія МАРТИНЮК,

Рівненська область

Фото з архіву Івана Артюшка

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>