З початку року в Хмельницькій області залізниця забрала життя 4 людей

Попри численні перестороги правоохоронців про дотримання елементарних правил поводження на залізниці, люди, нехтуючи ними, платять життям за власну необережність. З початку року в Хмельницькому під колесами потягу загинуло двоє чоловіків, в Шепетівці – двоє жінок.

На перегоні Ярмолинці-Скібнево під пасажирський потяг сполученням «Камянець-Подільський-Київ» потрапив 56-річний чоловік. Зі слів машиністів, коли помітили людину на залізниці відразу застосували екстрене гальмування, але наїзду уникнути не вдалося. Чоловік ще був живий. Його транспортували в один із вагонів потягу для подальшої передачі медикам. Та, на жаль, постраждалий отримав черепно-мозкову травму не сумісну із життям і при під’їзді до станції Гречани помер.

На перегоні Вишневий Сад-Грузевиця смертельно травмовано 24-річного хлопця, який в нічний час перебував на коліях і не помітив наближення маневрового локомотиву.

На перегоні Печанівка-Разіно вантажним потягом смертельно травмовано 65-річну жительку Романівського району.

Ще один випадок, який стався на станції Остріг назвати сумним збігом обставин неможна. Адже свідки, які в той злощасний день перебували на пероні залізничної станції повідомили, що жінка після відправлення потягу, сама кинулась під останній вагон рухомого складу. Як пізніше з’ясували правоохоронці травмованою виявилась 89-річна жителька Рівненської області.

Правоохоронці лінійного відділу міліції на станції Хмельницький звертаються до громадян бути пильними та уважними, перебуваючи на залізничному полотні. Пам’ятайте, залізниця – зона підвищеної небезпеки. Навіть, якщо машиніст потягу завчасно помітить людину на коліях і відразу застосує екстрене гальмування, зупинити рухомий склад миттєво – неможливо, через великий гальмівний шлях. Часто людське життя втрачається безглуздо, а все через поспіх та неуважність. Ваше життя в Ваших руках!

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>