Опозиція оголосила загальну мобілізацію

Опозиція скликає на 18:00 середи на Майдан Незалежності у Києві опонентів влади.

«О 18:00 всі – на Майдан! Після віча - хід центральними вулицями та подальші дії», - заявив Олег Тягнибок, якого цитують у Твіттері ВО «Свобода».

«100-відсоткова загальнонаціональна мобілізація. Всі на Київ, всі на Майдан! Сьогодні остаточно вирішується доля держави!», - заявив він.

Тягнибок також заяив: «Смерті мітингувальників - на особистій відповідальності та совісті (міністра внутрішніх справ) Захарченка».

«Свобода» також поширила спільну заяву із «Батьківщиною» та УДАРом, у якій відповідальність за те, що відбувається, покладено на президента, пише «Українська правда»( http://www.pravda.com.ua/news/2014/01/22/7010598/).

«Каральні органи перейшли межу. Чотири вогнепальні поранення в голову і шию в одного з убитих – це не самооборона, а зумисний розстріл мирних громадян. Безпосередню відповідальність за цей акт терору диктатури проти громадян несе особисто міністр внутрішніх справ кривавий вбивця Захарченко», - сказано в заяві.

«Лише негайне виведення із Києва спецпідрозділів МВС та внутрішніх військ, відставка міністра Захарченка, на руках яких кров українських громадян, і бригад кримінальників-«тітушок», які тероризують мешканців міста, може зупинити переростання конфлікту у смертоносну фазу», - вважають опозиційні партії.

«Усе, що буде відбуватися нині в країні, життя і безпека кожного громадянина, і смерть протестувальника – це особиста відповідальність Віктора Януковича, який протягом двох місяців ігнорував справедливі вимоги мирного протесту і своїми зусиллями переводить його в гарячу фазу", - додають опозиціонери.

За їхніми словами, "лише безумовне і негайне виконання усіх вимог народу є гарантією повернення ситуації в країні в мирне русло».

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>