Житель Нетішина попросив у ДАІ супроводу… в сауну!

Заява, яку написав до правоохоронних органів мешканець міста Нетішин, що на Хмельниччині, поставила на вуха усю міліцію. Чоловік просив… супроводу у сауну. Так активісти вирішили перевірити, як працює новий закон в частині організації масових заходів.

Заява адресувалася начальнику Нетішинського міського відділку МВС підполковнику Роману Гаврилюку. Її копію виклав на своїй сторінці у Facebook мешканець Нетішина Сергій Рижук. У заяві йдеться: «Шановний пане підполковнику, щоп'ятниці о 17:15 я, Рижук Сергій Олексійович, зі своїми друзями приймаю бальнеологічні процедури у с.Колом'є (Славутський р-н). До місця призначення ми доїжджаємо організованою автоколоною на більш ніж 5 (п'яти) власних автомобілях. У контексті прийнятих 16 січня 2014 року Верховною Радою України низки законів вважаю за необхідне просити Вас забезпечити супровід нашої автоколони спецавтомобілями з увімкненими спецсигналами, оскільки в бальнеологічних процедурах передбачається участь більше 10 осіб, що автоматично підпадає під класифікацію «масовий захід». Просимо забезпечити громадський порядок…»

Автоколона любителів попаритися зібралася біля місцевого відділку міліції. Однак супроводу спецавтомобілями з проблисковими маячками чоловіки так і не дочекалися. Начальник місцевого ДАІ пояснив: про закон чув, але інструкцій щодо його виконання ще не отримав. Тож заявникам побажали гарного відпочинку і дозволили пересуватися вільно.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>