Прикарпатець придбав у шахрая будинок, якого не існує

Спритники продовжують наживатися на довірливих користувачах Інтернету, продаючи їм віртуальні шуби, автомобілі та нерухомість. Одне з недавніх звернень до правоохоронців – шахрайство під час купівлі хатини на Прикарпатті.

Мешканець Київщини шукав у мережі будинок у горах, котрий продається. На одному із сайтів знайшов привабливий для себе варіант – особняк у селі Яблуниця (неподалік Яремча). Власник просив перерахувати йому 4 тисячі гривень. Мовляв, охочих на цю хатинку в горах багато, і щоб «притримати» нерухомість для столичного покупця, господарю потрібні фінансові гарантії. Чоловік потрібну суму перерахував і невдовзі відправся на Прикарпаття, аби на власні очі побачити дивовижну красу, яка відкривається із його майбутнього маєтку. Натомість за вказаною адресою знайшов… пустку. Зрозумівши, що його «розвели», звернувся за допомогою в міліцію. Учасників шахрайської схеми розшукують.

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>