Волинські надзвичайники закупили за європейські гроші нову техніку

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області провело тендер на закупівлю техніки для ліквідації техногенних аварій та катастроф.

Так за 1 мільйон 400 тисяч гривень волинські надзвичайники замовили у спеціалізованого підприємства «Компанія Тітал» машину з функцією обмеження зони забруднення. Фактично це автоцистерна, яку можна використовувати як для гасіння пожеж, так і для ліквідації екологічних аварії, витоку хімічних речовин, нафтопродуктів тощо. Її зберуть на базі автомобіля ТАТА.

Також автопарк УДСНС в області поповниться штабною машиною – мікроавтобусом «Фольксваген Т5». Це фактично буде пересувний кабінет з сучасною комп’ютерною технікою, в якому прийматимуться рішення щодо ліквідації тієї чи іншої НП. Ця машина обійдеться у 550 тисяч гривень.

Кошти на придбання техніки Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій отримало від ЄС у рамках програми міжнародного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна 2007-2013».

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>