В Україні оголошено загальну мобілізацію на Євромайдан

Більше сотні громадських організацій оголосили повну мобілізацію на Майдані Незалежності у Києві. Поштовхом для цього стала ситуація в країні та ухвалення 16-го січня антигромадських законів, що «запроваджують диктатуру», повідомляє «Українська правда».

«Лише масовий і негайний опір народу може зупинити злочинців і захистити людей від масових репресій. Настав час кожному стати на захист своєї свободи, своїх родин, своєї країни», йдеться в зверненні.

Автори звернення підтримують рішення про проведення народного віче в неділю 19 січня. «З цього Віча ми розпочнемо відновлення конституційного ладу. Диктатурі буде покладено край. Ці дні – вирішальні», підкреслюють підписанти.

Громадян України бути на Майдані Незалежності для протидії злочинцям та захисту від масових репресій.

«Де б Ви не жили, їдьте до Києва, кличте з собою всіх та залишайтеся. Кияни! Піднімайте сусідів, колег і рідних, і йдіть на Майдан!», – пишуть автори.

Киян просять допомогти співвітчизникам з інших міст з ночівлею та їжею. «Де б Ви не працювали – не виконуйте незаконних вказівок влади, не визнавайте «законів» Януковича і долучайтеся до всеукраїнського опору диктатурі.»

Під зверненням вже підписалась значна кількість громадських та політичних організацій.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>