Школяр допоміг затримати грабіжника

Повертаючись додому з роботи, 55-річний лучанин Василь став свідком помітив, як невідомий чоловік на вулиці кілька разів вдарив літню жінку, вирвав із рук сумку і почав утікати. Не роздумуючи, очевидець кинувся за зловмисником. З іншої сторони вулиці зловмисника також взявся наздоганяти 16-річний школяр Володимир, повідомляє прес-служба міліції Волині.

Удвох вони таки зуміли зупинити втікача – 30-річного мешканця обласного центру, раніше судимого за грабіж, однак зловмисник пручався і намагався утекти вдруге.

– Я знову його наздогнав і заламав чоловікові руку, – розповів Володимир. – Після цього ми викликали міліцію, яка й затримала зловмисника.

Виявилося, трохи раніше останній пограбував 21-річну лучанку. Свідком злочину теж був випадковий перехожий, але він вступитися за жінку не наважився.

За надання допомоги органам внутрішніх справ у боротьбі зі злочинністю, сумлінне ставлення до свого громадянського обов’язку і затримання небезпечного злочинця начальник УМВС України у Волинській області Олександр Терещук вручив подяки та грошову винагороду 55-річний Василю, який працює охоронником, та 16-річному десятикласнику Володимиру за допомогу у затриманні злочинця. До речі, грабіжник ризикує провести за гратами наступні 7-10 років.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>