Агролісництва Волині перейшли під керівництво «Волиньлісу»

Згідно наказу Президента України Віктора Януковича та рішення Кабміну  усі спеціалізовані лісогосподарські агропромислові підприємства, які донедавна підпорядковувалися Міністерству агрополітики перейшли у підпорядкування Держагентства лісових ресурсів України. На Волині таких налічується шість: «Камінь-Каширськагроліс», «Локачіагороліс», «Любешівагроліс», «Рожищеагроліс», «Ратнеагроліс», «Турійськагроліс». Вони перейшли підкерівництво Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Наразі контракти підписано і затверджено на посадах трьох директорів: Сергія Вовка – директор ДП «Камінь-Каширськагроліс», Віктора Симоновича – директор ДП «Любешівагроліс» та Анатолія Ярмолюка – директор ДП «Рожищеагроліс». Інші поїдуть на представлення до Києва найближчим часом.

Начальник Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Богдан Колісник першим чином вирішив провести наради та познайомитися з колективами новоприйнятих підприємств. Нажаль, приміщення, де відбувалися наради дещо шокували. Потрібних транспортних засобів у нових ДП фактично немає, як немає і виробничих засобів.

Відтепер ми працюємо під одним керівництвом – Держлісагентства України.  Всі ви прекрасно розумієте і бачите, що треба починати роботу спочатку. За усі ці роки підприємства нічого не здобули і фактично нічого не мають. Зрештою, сьогодні не аналізуватимемо вашу роботу у 2013-му і попередні роки, відтепер працюватимете з чистого листка. Маємо збудувати контори лісництв, встановити наглядну агітацію, куточки для еколого-просвітницької роботи, прокласти дороги… Але у першу чергу треба підвищити зарплатню. Впровадимо електронний облік, дерева реалізовуватиметься лише за аукціонами. До сьогодні ж ви працювали поза загальними нормами, - зауважив Богдан Колісник.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>