Житель Ратнівщини подолав 100-літній рубіж

Кажуть, людина багата прожитими літами. Побагатшав на один поважний рік один із найстарших жителів району – Давид Захарчук із села Тур Ратнівського району Волинської області. Доля відміряла йому 9 січня 101 рік. З цього приводу заступник голови райдержадміністрації Іван Бурко, директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ірина Костючик, секретар районної ради ветеранів Марія Пірожик, а також сільський голова Микола Головій завітали до довгожителя із щирими привітаннями й побажаннями доброго здоров’я, шани і поваги від людей, любові близьких і щасливого довголіття. У свою чергу сам іменинник дуже зрадів гостям, адже, як пояснила його донька, дуже приємно дідусеві, що його так поважають і щороку не забувають привітати добрим словом.

Іван Бурко дуже влучно відзначив, що дідусь народився у дні, коли православні християни прославляють народження Ісуса Христа, і, можливо, саме тому Господь оберігає його і дарує йому довгі роки життя. А ще, безумовно, цьому сприяє і тепла, дружня атмосфера любові у сім’ї, адже зі своєю дружиною Юхимією Фадеївною, якій уже 90-й рік пішов, Давид Маркович прожив 72 роки у парі! Поважають і дбають про стареньких батьків діти, а також онуки, правнуки й праправнуки, а тому ще є дідусеві заради кого жити ще не один рік.

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>