Волинське село отримало подарунок від РАЕС – школу

Навчальний корпус для початкових класів днями відкрили свої двері для учнів у селі Прилісне Маневицького району. Капсулу під будівництво заклали недавно – 1 вересня 2013 року. А вже зараз новозбудована двоповерхова початкова школа розрахована на 216 учнівських місць готова до роботи, повідомили у прес-службі Волинської облдержадміністрації.

Тут просторі класні кімнати, методичний кабінет та сучасні вбиральні. Введення навчального закладу в експлуатацію дало змогу перевести всіх дітей на навчання в одну зміну, адже раніше першачки навчались до пізнього вечора.

На будівництво школи було спрямовано понад 3,6 млн грн за державною програмою з розвитку енергетики, оскільки село є близьким сусідом Рівненської АЕС. Заступник генерального директора РАЕС Роман Гошовський теж завітав на свято відкриття і зауважив, що атомники не тільки виробляють половину електричної енергії енергосистеми України, але й мають можливість заробити. Частину з цих коштів вони направляють на розвиток територій, що знаходяться поблизу атомної станції.

Директор ТзОВ «Житлобуд-2» Леонід Стефанович вручив першокласникам символічний ключ від школи.

 

 

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>