«Волинь» визначилася зі спаринг-партнерами на першому зборі

Нагадаємо, що футбольний клуб «Волинь» свій перший учбово тренувальний збір проводитиме у турецькому Белеку з 19 січня по 1 лютого.  Став відомим перелік спарингів, які проведе  команда: 21 січня – «Актобе» (Актобе, Казахстан), 23 січня – «Анжи» (Махачкала, Росія), 25 січня – «Габала» (Габала, Азербайджан), 28 січня – «Лехія» (Гданськ, Польща) і 1 лютого – «Раднічки» (Ніш, Сербія).

Відзначимо, що усі суперники лучан у товариських матчах репрезентують найвищі ліги своїх чемпіонатів. Казахський «Актобе» - чемпіон своєї країни 2013 року, учасник ЛЄ-2013-2014 рр. Махачкалинський «Анжи» попри те, що йде на останньому місці в російській прем’єр-лізі, але готується в Туреччині до матчів 1/16 Ліги Європи із «Генком». Азербайджанська «Габала», яку тренує Юрій Сьомін, на 2-му місці у вищій лізі свого чемпіонату, гданська «Лехія» - на 10 місці в «Екстраклясі». Сербські «Раднічки» йдуть четвертими, поступаючись тільки «Партизану», «Црвені Звєзді» і «Ягодіні».

Про час проведення спарингів «Волині», а також про можливі зміни стосовно їхніх дат клубна прес-служба обіцяє повідомити пізніше.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>