У Верховній Раді складали присягу 5 нових депутатів, декого закидали гречкою

Депутати, обрані на перевиборах у п’яти проблемних округах 15 грудня склали присягу у Верховній Раді 15 січня. Не зважаючи на блокування президії Верховної ради, Рибак з місця якогось депутата відкрив засідання і запросив до складання присяги депутатів, повідомляє «Українська правда»( http://www.pravda.com.ua/news/2014/01/15/7009599/).

Першим присягу склав депутат Леонід Даценко, якому єдиному з опозиції вдалося отримати мандат на перевиборах. Він йшов по 197 округу на Черкащині. Під час складання присяги депутатом від 94 округу в Обухові-Василькові Русланом Бадаєвим,  Михайлом Поплавським, який пройшов по 194 округу на Черкащині і Миколою Кругловим по 132 округу у Первомайську жодних інцидентів не було.

А ось коли присягу складав Віктор Пилипишин, який балотувався по 223 округу в Києві. Під час підрахунку голосів «Свобода» заявила про фальсифікації у вигляді скупки голосів. Коли Пилипишин читав текст присяги, депутати від опозиції закидали його гречкою і полили водою.

Після цього Рибак оголосив перерву і запросив лідерів фракцій до себе в кабінет на консультації.

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>