У Маневичах на пожежі врятували двох стареньких

Пожежа виникла в одній з квартир двохповерхового житлового будинку на вулиці Незалежності у селищі Маневичі Волинської. Працівники ДСНС у складі двох відділень 13-ої державної пожежно-рятувальної частини вже за 5 хвилин прибули на місце події. Вогонь хазяйнував у трикімнатній квартирі на першому поверсі будинку. Через сильне задимлення у помешканні на другому поверсі потребували допомоги чоловік та його дружина літнього віку. Жінку вивели з помешкання сходовою клітиною, а пенсіонера врятували через вікно за допомогою висувної драбини, повідомили в УДСНС у Волинській області.

Для ліквідації пожежі рятувальникам знадобилось 35 хвилин. Ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення.

Управління ДСНС області звертається до громадян із застереженням дотримуватись правил пожежної безпеки при користуванні пічним опаленням: не перегрівати їх понад міру, не розпалювати печі легкозаймистими речовинами, перед топковим отвором розмістити металевий лист.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>