У автомайданівців суди почали вилучати права без доказової бази

Активісти Автомайдану мають намір звертатися до Європейського суду з прав людини, якщо суди безпідставно позбавлятимуть їх водійських прав через те, що вони з'їздили у Межигір’я 29 грудня.

Про це йдеться у заяві автомайданівців, яку оприлюднив один з співзасновників руху Дмитро Булатов, пише «Українська правда»( http://www.pravda.com.ua/news/2014/01/15/7009622/).

«ДАІ активно виконує злочинний наказ зверху, тепер естафету репресій проти Автомайдану перейняли суди, безпідставно і безглуздо позбавляючи активістів водійських посвідчень», – йдеться у заяві.

«Панове судді, нам зовсім не важко пройти всі судові інстанції та зрештою звернутись до Європейського суду з прав людини. На це потрібен час і певні зусилля, але ми, на відміну від Вас, робимо все можливе для встановлення правового порядку у всіх сферах життя. І якщо раптом станеться так, що Європейський суд задовольнить нашу скаргу, ми вже через годину надішлемо в усі посольства іноземних держав повний перелік прізвищ суддів, що виносили репресивні вироки», – наголошують у заяві.

«Хто знає, можливо Вам варто швидше покататись на лижах в Австрії, бо потім може не вийти. Цитую суддю, що позбавив водійського посвідчення нашого активіста: «Нічого особистого! Таке зараз життя!», – додав Булатов у заяві.

Як відомо, суди вже винесли кілька рішень про позбавлення водійський прав людей, які 29 грудня з’їздити на прогулянку до Межигір'я, де знаходиться резиденція президента Віктора Януковича.

Їх звинувачують у тому, що вони нібито не зупинились на вимогу працівника ДАІ. При цьому жодних доказів цього факту ДАІ не наводить.

Щонайменше на 2080 машин складено такі рапорти.

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>